Golden Naturals Visolie 1000 mg 33/22% 90 capsules

19.24

Inhoud: 90 caps

De hersenen van kinderen groeien na de geboorte nog verder. Hierdoor is visolie een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding van een kind. Visolie heeft ook een positieve invloed op de groei en ontwikkeling van de ogen.

Category:

Beschrijving

Golden Naturals Visolie 1000 mg

Omega 3 is een essentieel vetzuur dat niet door het lichaam wordt aangemaakt, maar wat het lichaam wel ondersteunt om gezond en vitaal te blijven. Omega 3 bestaat uit alfa-linoleen­zuur, EPA en DHA en is vooral te vinden in Golden Naturals Visolie 1000 mg.

Golden Naturals Visolie capsules bevatten een wilde-vis-kwaliteit uit de Atlantische Oceanen dus geen doorgekweekte visvijver-kwaliteit! Golden Naturals Visolie bevat een hoge dosering EPA & DHA, dit zijn de “werkzame stoffen” van de visolie, tevens in de juiste verhouding.

Golden Naturals Visolie ondersteunt de bescherming van hart- & bloedvaten en een verantwoord cholesterolgehalte, het ontwikkelen van de hersenen en het geheugen/concentratie. Tevens is Golden Naturals Visolie ook goed inzetbaar ter ondersteuning van de gewrichten, dan eventueel in combinatie met bijv. een Glucosamine-product. Golden Naturals Visolie 1000mg is van zeer goede kwaliteit en voldoet ruimschoots aan alle kwaliteitseisen met betrekking tot zware metalen en PCB`s.

Ook ondersteunt het de verbetering van het gedrag en schoolprestaties van kinderen doordat zij zich beter kunnen concentreren.

 

Gebruiksaanwijzing

Onderhoudsdosering 1-2 capsules per dag. Kuurmatig in te zetten met 1-2 x daags 1-2 capsules tijdens of na de maaltijd. Kinderen vanaf 6 jaar 1 capsule uitknijpen in vruchtensap en direct opdrinken. Kinderen vanaf 10 jaar dosering van volwassenen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen.

 

Ingrediënten

Werkstoffen per dagdosering (4 capsules) %ADH*
Omega 3 visolie 33% EPA / 22% DHA** 4000 mg.
Vitamine E      40 mg.    333

* ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

**waarvan 1320 mg EPA (eicosapentaeenzuur) en 880 mg DHA (docosahexaeenzuur)

Overige ingrediënten: gelatine, glycerol, water.

Laat weten wat je van dit product vindt!

Wat zeggen anderen

Er zijn nog geen beoordelingen.

×

Inloggen

Registreren

Don't have an account? Sign Up