Yogi Thee – Tao jasmine

3.20

Een rendez-vous van jasmijn en rozen… deze bloemen zijn voorzichtig en op magische wijze samengebracht in een sensuele kop thee die al onze zintuigen op scherp zet. Dat is wat deze thee zo’n zalige ervaring maakt.

Men zegt dat ze de geest tot rust brengt, de ziel kalmeert en moed geeft om het leven aan te durven.

Category:

Beschrijving

Yogi Thee Tao jasmine

De combinatie van deze ingrediënten hult ons in welbevinden en plezierige gedachten. Jasmijn moet wel een geschenk uit de hemel zijn; hoe zou ze anders zo betoverend kunnen smaken? De jasmijnbloem staat symbool voor de liefde. Ze is het meest kostbaar als ze bij maanlicht wordt geoogst.

Element: Metaal. Metaal betekent kracht en volharding.
Deze thee concentreert je innerlijke energie en geeft nieuwe levensmoed.

Voor een lekker kopje thee schenk je gekookt water op een theezakje. Laat de thee 4 à 6 minuten trekken. Druk het theezakje voorzichtig uit om de actieve ingrediënten volledig in het water te laten vrijkomen.

Ingrediënten
Groene jasmijnthee* (25 %), zoethout*, hibiscus*, basilicum*, rozebottel*, gember*, rozenblaadjes*, natuurlijke jasmijn aroma, natuurlijke mandarijn aroma, brandnetel*, frambozenblad*, kamille*, alfalfa*, pepermunt*, salie*, natuurlijke aroma, koningskaars*, kaneel*, kruidnagel*, kardamom*, zwarte peper*, gedroogd kombucha extract.

Ingrediënten aangegeven met een * zijn van gecontroleerd biologische teelt.

Bevat zoethout – mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yogi Thee – Tao jasmine” te beoordelen