Excalibur dehydrator 9 tray 4926 wit

Excalibur dehydrator met timer – voor het bereiden van de lekkerste rauwe gerechten. Een dehydrator van hoge kwaliteit met maar liefst 9 verdiepingen. Ideaal voor het op lage temperatuur drogen en bereiden van allerlei soorten rauwe voeding, waaronder zelfgemaakte granola, kaas crackers, boerenkoolchips, gedroogde tomaatjes en nog veel meer.

Product voordelen: Ideaal voor het drogen van fruit en groenten, het maken van rauwe chips, taartjes, gebak, etc. Gemakkelijk schoon te maken. Zeer duurzaam product van topkwaliteit. Ingebouwde en met de hand bedienbare ventilator en 26-uurs timer. Instelbare thermostaat (temperaturen van 29°C tot 62°C) 5 grote uitneembare bladen. Afneembare deur. Inclusief receptenboek van 24 pagina’s 10 jaar garantie.

Toepassing: Leg een dehydrator sheet in een lade van je Excalibur dehydrator en plaats hierop de stukjes fruit, groenten of andere voedingsmiddelen die je wil drogen of bereiden.

De Excalibur dehydrator kan ook gebruikt worden door kunstenaars en hobbyisten voor het drogen van kunstwerken.

Technische Specificaties 9 laden: Kleur: wit Afmetingen L x W x H (mm): 483 x 432 x 312 Power (Watts): 600, 10 jaar fabrieksgarantie Excalibur.

Al sinds 1973 worden er in het stadje Sacramento in de Amerikaanse staat Californië Excalibur dehydrators vervaardigd. Dehydrators zijn de ideale manier om fruit, groenten en zaden mee te drogen, maar je kunt er ook plakjes vlees in drogen om je eigen ‘beef jerky’ te maken. Gedroogde voeding die niet verhit is geweest boven de 39 C is erg lekker, vandaar dat veel mensen niet zonder hun Excalibur dehydrator kunnen! Deze productinformatie is niet gecontroleerd of geverifieerd door toezicht gevende instanties. Dit product is niet bedoeld ter diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziektes en/of aandoeningen.

463.25

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Excalibur dehydrator 9 tray 4926 wit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU