Golden Naturals Curcuma Longa capsules

Curcuma Longa van Golden Naturals

Curcuma Longa bevat Biocurcumine. Biocurcumine is een complex van curcumine en andere stoffen uit de etherische olie van Curcuma Longa. (kurkuma, koenjit of ook wel geelwortel genoemd)

Deze krachtige combinatie wordt veel beter door het lichaam opgenomen, waardoor de opneembaarheid van curcumine met een factor van 7 toeneemt en deze stof tot driemaal langer in het lichaam aanwezig blijft.

Het Curcumine gehalte in de Curcuma longa ligt rond de 95%.

Geelwortel wordt in Azië niet alleen gebruikt om rijst mee te kleuren, maar ook als medicijn tegen allerlei ziektes, zoals trombose en hersenaandoeningen waaronder de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Curcuma is sterk ontsteking werend en verzacht de pijn, zwelling, koorts en verstopte ademhalingswegen. Het bevordert het losmaken van slijm en werkt antibacterieel, antiviraal, schimmeldodend en immuniteit verhogend. Curcuma wordt gebruikt bij huidontstekingen, eczeem, droge huid, artritis, reumatische aandoeningen, spierpijn, oedemen, kneuzingen, wonden , kiespijn en menstruatieproblemen.

Het vermindert ook de spierschade na krachttraining.

 

Ingrediënten

Curcuma Longa 35:1 extract (95% curcumine, 750 mg per 3 caps.).
Vegetarische capsule: microkristallijne cellulose. Vulstof: HPMC. Glansmiddel: magnesiumstearaat.

 

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks 1 tot 3 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Bij zwangerschap of lactatie in overleg met de huisarts of verloskundige.

22.40

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Golden Naturals Curcuma Longa capsules”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU