Golden Naturals Visolie 1000 mg 33/22% 90 capsules

Golden Naturals Visolie 1000 mg

Omega 3 is een essentieel vetzuur dat niet door het lichaam wordt aangemaakt, maar wat het lichaam wel ondersteunt om gezond en vitaal te blijven. Omega 3 bestaat uit alfa-linoleen­zuur, EPA en DHA en is vooral te vinden in Golden Naturals Visolie 1000 mg.

Golden Naturals Visolie capsules bevatten een wilde-vis-kwaliteit uit de Atlantische Oceanen dus geen doorgekweekte visvijver-kwaliteit! Golden Naturals Visolie bevat een hoge dosering EPA & DHA, dit zijn de “werkzame stoffen” van de visolie, tevens in de juiste verhouding.

Golden Naturals Visolie ondersteunt de bescherming van hart- & bloedvaten en een verantwoord cholesterolgehalte, het ontwikkelen van de hersenen en het geheugen/concentratie. Tevens is Golden Naturals Visolie ook goed inzetbaar ter ondersteuning van de gewrichten, dan eventueel in combinatie met bijv. een Glucosamine-product. Golden Naturals Visolie 1000mg is van zeer goede kwaliteit en voldoet ruimschoots aan alle kwaliteitseisen met betrekking tot zware metalen en PCB`s.

Ook ondersteunt het de verbetering van het gedrag en schoolprestaties van kinderen doordat zij zich beter kunnen concentreren.

 

Gebruiksaanwijzing

Onderhoudsdosering 1-2 capsules per dag. Kuurmatig in te zetten met 1-2 x daags 1-2 capsules tijdens of na de maaltijd. Kinderen vanaf 6 jaar 1 capsule uitknijpen in vruchtensap en direct opdrinken. Kinderen vanaf 10 jaar dosering van volwassenen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen.

 

Ingrediënten

Werkstoffen per dagdosering (4 capsules) %ADH*
Omega 3 visolie 33% EPA / 22% DHA** 4000 mg.
Vitamine E      40 mg.    333

* ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

**waarvan 1320 mg EPA (eicosapentaeenzuur) en 880 mg DHA (docosahexaeenzuur)

Overige ingrediënten: gelatine, glycerol, water.

19.24

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Golden Naturals Visolie 1000 mg 33/22% 90 capsules”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU