Health Force – Greener Grasses Alkalizer – 20 gram – trial

Health Force Greener Grasses Alkalizer is een bijzondere combinatie van groene grassen. Het biedt gezonde alkalische elementen en een grote hoeveelheid complete vitaminen, mineralen, sporenelementen, chlorofyl , vezels en fytonutriënten.

Door microtechnieken heeft Greener Grasses een gladde, niet-korrelige textuur, maar bevat deze wel de nodige vezels. Het is een uitstekende bron van vezels en voedingsstoffen om een gezonde darm te ondersteunen.

100% vrij van pesticiden geteelde grassen. Deze grassen hebben ongelooflijke voedingsprofielen doordat ze geoogst zijn van zeer unieke, voedzame bodem. Het heeft een aangename moutachtige smaak. Geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfood enthousiastelingen. Greener Grasses is geen supplement maar een superfood en bevat in tegenstelling tot de meeste supplementen geen geïsoleerde of synthetische voedingsstoffen maar echte levende voedingsstoffen.

Eigenschappen van Health Force Greener Grasses Alkalizer

  • Uitstekende bron van vezels en voedingsstoffen om een gezonde darm te ondersteunen.
  • Een supergeconcentreerde 100% natuurlijke combinatie van 5 verschillende grassen
  • Verrassend lekkere moutachtige smaak en wat minder zoet dan vers geperst gras, omdat alleen volgroeide grassen zijn gebruikt en geen jong gras
  • Bevat diverse natuurlijke vitamines, mineralen, sporenelementen, chlorofyl, vezels en fytonutriënten
  • De gebruikte grassen zijn op vitamine- en mineralenrijke grond geteeld, van meerdere locaties afkomstig, vlak voor de groeifase waarin de zogenaamde stengelstrekking plaatsvindt geoogst en op lage temperatuur gedroogd.

Gebruik van Health Force – Greener Grasses Alkalizer

Eén tot twee eetlepels per dag, gemengd in je drankje, toegevoegd aan smoothies of salades. Het wordt in poedervorm geleverd en kan eenvoudig geroerd worden door allerlei soorten shakes, smoothies, lassi’s, sappen, salades, lunchgerechten of andere maaltijden. Ook heerlijk in combinatie met andere superfoods.

Ingrediënten van Health Force – Greener Grasses Alkalizer

Grassoorten: gerstgras, tarwegras. Pure sappen (verhouding 33:1): alfalfabladsap, paardenbloembladsap, gerstgrassap, havergrassen.

3.92

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Health Force – Greener Grasses Alkalizer – 20 gram – trial”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU