Mattisson Geelwortel / Curcuma Longa 700 mg/capsules

Geelwortel / Curcuma Longa

Curcuma longa, 95 % Curcumine en bevat piperine extract voor een uitstekende opname van de Curcumine. Geelwortel / Curcuma Longa heeft een gunstige invloed op de gezondheid en ondersteunt het immuunsysteem.

Curcuma, (kurkuma) koenjit of ook wel geelwortel genoemd, is een specerij die gewonnen wordt uit de plant Curcuma longa. Deze plant groeit voornamelijk in India en China en behoort tot de gemberfamilie. Deze vegetarische capsules bevatten ook piperine extract, (uit de zwarte peperkorrel) die ervoor zorgt dat de curcumine  goed in ons lichaam wordt opgenomen.

Het Curcumine gehalte in de Curcuma longa ligt rond de 95%. Hierdoor bevat elke capsule ongeveer 615 mg Curcumine.

Geelwortel wordt in Azië niet alleen gebruikt om rijst mee te kleuren, maar ook als medicijn tegen allerlei ziektes, zoals trombose en hersenaandoeningen waaronder de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Curcuma is sterk ontsteking werend en verzacht de pijn, zwelling, koorts en verstopte ademhalingswegen. Het bevordert het losmaken van slijm en werkt antibacterieel, antiviraal, schimmeldodend en immuniteit verhogend. Curcuma wordt gebruikt bij huidontstekingen, eczeem, droge huid, artritis, reumatische aandoeningen, spierpijn, oedemen, kneuzingen, wonden , kiespijn en menstruatieproblemen.

Het vermindert ook de spierschade na krachttraining.

 

Ingrediënten Geelwortel / Curcuma Longa :

93% Curcuma longa, 7% Piperine, Vegetarische capsule.

Dit product is glutenvrij en bevat geen gist, zuivelproducten, maïs, bijenwas, soja, rijst, smaak-/ kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

 

Gebruiksadvies van Mattisson GeelWortel:

3 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen.

31.39

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mattisson Geelwortel / Curcuma Longa 700 mg/capsules”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU