Supershake biologische Brain Shake

Brain Shake is zorgvuldig samengesteld om het zenuwstelsel te voorzien van belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn voor een hoge alertheid, mentale helderheid en een verbeterd geheugen. De superfoods die deze boost veroorzaken zijn zorgvuldig bestudeerd en worden door verschillende culturen al eeuwen lang gebruikt voor hun opmerkelijke eigenschappen.

Brain Shake is voeding van een hele hoge kwaliteit voor de hersenen en het gehele zenuwstelsel. Het voorziet van vitaminen, sporenelementen mineralen en fytochemicaliën die je helpen alert en geconcentreerd te blijven en tevens goed gevoed om je te wapenen tegen meerdere vormen van stress.

Supershake biologische Brain Shake is een ideale dagelijkse supershake voor iedereen die behoefte heeft om hun mentale capaciteit te maximaliseren en voor degenen die zich goed willen voorbereiden om gemotiveerd de uitdagingen van het moderne leven aan te gaan.

De Inhoud:

Lucuma is een vrucht die opvalt door zijn hoge gehalte aan vitamine B, de reden waarom het vaak wordt aanbevolen in de kruidengeneeskunde om het zenuwstelsel in evenwicht te brengen en bij de bestrijden van bepaalde depressies. Door het hoge gehalte aan ijzer helpt het ook bij de vernieuwing van bloedcellen, waardoor het transport van zuurstof van de longen naar de organen waaronder de hersenen bijdraagt aan een mentale helderheid. Het werkt als een antioxidant voor de aanwezige beta-caroteen, die de effecten van veroudering verminderen. Lucuma’s effect op de complexe koolhydraten verhoogt het energieniveau bij zowel fysieke en mentale uitputting.

Carobe is rijk aan mineralen zoals magnesium. Magnesium helpt bij het verbeteren van de neuronale functie ten gunste van overdracht van zenuwimpulsen en Fosfor, waarvan de aanwezigheid in de celmembranen van de hersenen van essentieel belang is, de communicatie tussen te bevorderen waardoor de mentale prestaties en het geheugen wordt geprikkeld. Carobe is ook rijk aan calcium, kalium en ijzer, welke allemaal essentieel zijn voor de juiste hersenfuncties.

Cacao is een gunstig voedingsmiddel voor het zenuwstelsel. Het bevat magnesium, ijzer, calcium, fosfor, kalium en vitamine B die de goede werking bevorderen. Het bevat ook polyfenolen, natuurlijke antioxidanten die de veroudering van cellen kunnen vertragen. De aanwezige hoeveelheid cacao in BrainShake genereert een licht stimulerend effect op het zenuwstelsel omdat het theobromine bevat, kan het ook een gevoel van welzijn en rust creëren door de aanwezigheid van fenylethylamine, anandamide en serotonine.

Chia zaden zijn gunstig voor het zenuwstelsel, verbeteren van hersenactiviteit, dankzij hun hoge gehalte aan antioxidanten en essentiële vetzuren, vooral omega 3 heeft een positieve uitwerking op het geheugen en concentratie als het regelmatig wordt ingenomen. Deze kleine zaden zijn ook rijk aan andere voedingsstoffen die van groot belang zijn voor de gezondheid, zoals eiwitten, vezels, aminozuren en vitaminen, mineralen zoals calcium, fosfor, kalium, zwavel, ijzer, jodium, koper, zink, natrium, magnesium en mangaan.

Maca is zeer voedzame wortel met een hoge gehalte aan aminozuren, complexe koolhydraten, zetmeel, glycosiden, alkaloïden, tannine, en vitamines C en B. Hoewel het niet bewezen is wordt vaak gezegd dat maca stemmingswisselingen, angst en depressie kunnen verlichten . Mensen die Maca regelmatig consumeren zeggen vaak een positieve toename te ervaren op het gebied van concentratie, focus en het geheugen. Maca is een uitstekende herstellende tonic en adaptogeen, wat aangeeft dat helpt om goed om te gaan met verschillende soorten stress. Sommige studies hebben geconcludeerd dat maca zelfs zou kunnen helpen bij een hormonaal evenwicht en mentale helderheid.

Belangrijkste eigenschappen Brain Shake

 • Aanbevolen voor degenen die hun mentale capaciteiten willen verhogen
 • Antioxidante ondersteuning
 • Kan helpen bij het verbeteren van het geheugen en de stemming
 • Kan helpen bij het verhogen van het leervermogen en concentratie
 • Kan helpen bij de verlichting van de symptomen van stress
 • Kan de energie en uithoudingsvermogen verhogen.
 • Rijk aan mineralen, vitaminen, aminozuren en complexe koolhydraten
 • Organische ingrediënten, geen GMO
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Samengesteld uit superfoods van de aller hoogste kwaliteit
 • Mixt erg goed met elk drankje
 • Heerlijke smaak
 • Zonder toevoegingen (kleurstoffen, kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen) en vrij van vulstoffen, bindmiddelen of andere excipiënten.

Aanbevolen gebruik

1-2 eetlepel drank (ongeveer 5 g product per eetlepel) 1 of twee keer per dag.
Het lost erg goed op in uw favoriete groente drank, vruchtensap of is uitermate geschikt om toe te voegen aan uw smoothies. Kan een geweldige optie zijn om koffie en soortgelijke dranken te vervangen.

Ingrediënten

Organische Andes Maca wortel (Lepidium meyenii), biologische cacao poeder (Theobroma cacao L.), organische lucuma meel (Pouteria lucuma), organische chia (Chia) en organische carobe (Cerotonia siliqua).

Voedingswaarde-informatie

 • Glutenvrij
 • Geen melk of derivaten daarvan
 • geen toevoegingen
 • Geen toegevoegde suiker
 • Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd GMO-vrij.

10.74 7.90

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Supershake biologische Brain Shake”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU