Supershake deli fiber biologisch

Als je minder calorien wilt gebruiken is dit een goede manier met Supershake deli fiber biologisch en je krijgt toch een hoge kwaliteit voedingsstoffen binnen. De bestandsdelen van Deli Fiber bevatten een hoge mate van zowel oplosbare als onoplosbare vezels, die kunnen bijdragen aan een goede werking van het maagdarmkanaal door het te reinigen en het bevorderen van de regularisatie. Deli Fiber bevat een reeks ingrediënten die rijk zijn aan de meervoudig onverzadigde vetzuren omega 3 en omega 6, die essentieel zijn voor een aantal belangrijke lichaamsfuncties.

LijnzaadHeeft een licht laxerende werking en kan een positieve uitwerking hebben op de reiniging van het darmkanaal.

Chia zaad absorbeert tot 9 keer zijn lichaamsgewicht aan water. Vanwege de enorme hoeveelheden vezels doet chia je een vol en verzadigd gevoel geven. Chia zaden en lijnzaad zijn uitstekende bronnen van meervoudig onverzadigde vetzuren die essentieel zijn voor het goed laten functioneren van het lichaam.

Carobe is rijk aan tannine, een krachtige natuurlijke antioxidant die in staat is om water te absorberen en te fungeren als een chelaatvormer, dat kan helpen bij het reguleren en het in evenwicht houden van darmstelsel.

Cacao bevat tryptofaan, een aminozuur die aanzet tot de productie van serotonine. Serotonine is een neurotransmitter wat een gevoel van tevredenheid, geluk en allerlei andere goede, relaxte gevoelens zou kunnen veroorzaken. Cacao kan dus helpen bij het verbeteren van de gemoedstoestanden, zoals angst en prikkelbaarheid, die vaak optreden bij mensen die caloriearme diëten volgen of mensen met constipatie problemen.

Recente studies hebben aangetoond dat de consumptie van cacao producten helpt met het behouden van een regelmatige stoelgang en spijsvertering.

Kokos suiker is een natuurlijke zoetstof met een lage score op de glycemische index ( GI35 ). Het geeft de shake een aangename smaak en het voorziet het lichaam van energie.

Sommige fytonutriënten bevatten sporenelementen zoals kalium , zink , ijzer en vitaminen B1, B2, B3 and B6

Belangrijkste voordelen Deli Fiber ‘s

  • Geeft het gevoel van verzadiging
  • Bevordert de regelmatigheid van de stoelgang
  • Kan helpen bij darmreiniging
  • Bevat ingrediënten die rijk zijn aan omega- 3 en omega-6
  • Geschikt voor mensen die een caloriearm dieet volgen
  • Biedt antioxidant ondersteuning
  • Rijk aan vezels , mineralen en vitaminen .
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Organische ingrediënten, geen GMO’s
  • Samengesteld uit superfoods van de hoogste kwaliteit, die de aller strengste kwaliteitseisen hebben ondergaan.
  • Zeer goed te mixen
  • Heerlijke smaak
  • Zonder toevoegingen ( kleurstoffen, kunstmatige zoetstoffen , conserveringsmiddelen ) en vrij van vulstoffen , bindmiddelen of andere hulpstoffen.

Aanbevolen gebruik

2/1 theelepel per drankje (ca. 5 g van het product in elke eetlepel). Het lost goed op in uw favoriete (groente) drank, vruchtensap en is perfect toe te voegen aan uw smoothies. Mix het goed door voldoende vloeistof en drink voldoende water na het nemen van de shake. En vergeet niet regelmatig voldoende water te drinken.

DELIFIBER Voedingswaarde-informatie

per 100 gramper 5 gram
Energie (kcal / KJ)396,2 / 165719,8 / 82
Eiwitten (gr)16,70,8
Koolhydraten (gr)49,22,5
Waarvan Suikers (gr)16,90,8
Voedingsvezels (gr)27,61,4
Vetten (gr)22,01,1
Waarvan verzadigd (gr)3,60,2
Waarvan Trans (gr)0,00,0
Zout (mg)35,91,8

9.85 7.25

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Supershake deli fiber biologisch”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU