Tribest Freshlife Kiemer 3000-C

Wat kunt u met de Freshlife-3000 produceren?
De Freshlife kiemer is een apparaat dat zaadjes laat kiemen. Het laat zaadjes uitlopen tot baby-plantjes, die zeer gezond zijn om vers te eten of te verwerken in recepten. Gekiemde zaden bezitten vele gezonde bestandsdelen in een hoge concentratie. De zaden bevatten vele enzymen, aminozuren, vitaminen en goede oliën die bijdragen aan een gezonde voeding.

Wat kunt u verwachten van de Freshlife-3000?
Bij het woord ‘kiemen’ gaat er wellicht geen belletje rinkelen, hoewel veel mensen wel eens tuinkers laten groeien. Dit is een goed voorbeeld van kiemen: de zaadjes groeien uit tot kleine plantjes die je op kunt eten. De Freshlife kiemer doet dit ook; maar dan op een makkelijke en snelle manier. U hoeft alleen de Freshlife-3000 te vullen met water en zaadjes en het kiemen gebeurt automatisch. Met de Freshlife-3000 kunnen vele verschillende zaden worden gekiemd, denk bijvoorbeeld aan alfalfa, broccoli en mung bonen.

Hoe maakt u de Freshlife-3000 schoon?
Zorg dat u schoon water in het reservoir heeft voordat u begint.
Door de kiemzaadjes zal het water wat slijmerig worden, hierdoor zal het wat moeizamer worden rondgepompt als u het niet ververst. Vervang het water dan ook om de dag. Nadat u een partij zaadjes ontkiemd hebt, kunt u de Freshlife leeg halen. Als u de baby-plantjes afknipt dan kunt u de overgebleven zaadjes het beste in de GFT-afval of bij de compost doen. Spoel de bak goed om met lauw water en gebruik een afwasborstel.

Waarom zou u voor de Freshlife-3000 kiezen?
Tribest heeft de Freshlife-kiemer vernieuwd en nog gemakkelijker in gebruik gemaakt. De cyclus is als volgt: 25 minuten rust dan 5 minuten irrigeren. De waterdruk is verstelbaar om meerdere lagen te installeren. De kiemlagen zijn BPA-vrij.

 • Biologisch – met de Freshlife ontkiemt u zaden in slechts enkele dagen
 • Eenvoudig – geen omkijken naar: het ontkiemen gaat automatisch
 • Makkelijk schoon te maken – goedkoop en makkelijk schoon te houden
 • BPA -vrij – de kiemlagen zijn BPA-vrij

Welke zaden kunnen worden gekiemd?
Onder anderen: groene kruiden, alfalfa, tuinkers, broccoli, maïs, radijszaadjes, sesam, sojabonen, rogge, linzen, mosterdzaadjes en zonnebloempitten. De bovengenoemde zaden kunnen worden verwerkt in heerlijke salades, soepen, op brood of in de wok. Het blijft het gezondst om ze rauw en onverhit op te eten.

De Freshlife-3000 is volledigBPA-vrij
Freshlife-3000

SPECIFICATIES

Merk Freshlife, Tribest
Systeem Automatisch
Overige specificaties Garantie: 1 jaar

Inhoud doos:

 • Freshlife waterreservoir
 • Freshlife Kiemlaag
 • 2 Kiemlagen
 • 1 stekkersnoer
 • 2 sproeikoppen
 • 2 waterstukjes
 • 4 Groeipads voor tarwegras

 

– De levertijd voor de producten van Tribest bedraagt 1-3 werkdagen 

159.74

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tribest Freshlife Kiemer 3000-C”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU