Tribest Slowstar SW-2000-F Slowjuicer & Mince

Wat kunt u met de Slowstar slowjuicer persen?
De slowjuicer van Tribest leent zich uitstekend voor het persen van harde en zachte groenten en fruit. Voor vezelige (blad)groenten is dit apparaat minder geschikt doordat deze slowjuicer gebruik maakt van een verticale persmethode. Dit geldt ook voor het persen van tarwegras. De Slowstar levert naast het standaard persvat een extra maalhuis (een mincer). Dit maalhuis heeft de pulp en sap uitgang samengevoegd, waardoor de ingevoegde ingredienten zorgvuldig fijngemalen worden. U kunt het vervolgens gebruiken voor allerlei doeleinden. Van pasta’s tot taarten. In een van de filmpjes kunt u zien hoe dit gaat.

Wat voor soort sap krijgt u met de Slowstar?
Het sap dat uit de Slowstar komt is vergelijkbaar met dat van de Cooksense. Vitaminen en mineralen blijven behouden door de langzame persing. Net als bij andere verticale slowjuicers komt er wat pulp in het sap.

Hoe maakt u  de Slowstar slowjuicer schoon?
Door het afsluitbare persvat is het gemakkelijk om de zeef voor te spoelen. Dit kan door het persvat te sluiten met de sapstop en een glas water leeg te gooien door de vulopening. Het persvat kan vervolgens in zijn geheel naar de gootsteen worden gedragen. De onderdelen kunnen met warm water en bijbehorende schoonmaakborstels worden schoongemaakt.

Waarom zou u voor de Slowstar slowjuicer kiezen?

  • Vertrouwd merk: Tribest staat bekend om zijn degelijke producten.
  • De Slowstar levert naast het standaard persvat een extra maalhuis (een micer). Dit maalhuis heeft de pulp en sapuitgang samengevoegd, waardoor de ingevoegde ingredienten zorgvuldig fijngemalen worden. U kunt het vervolgens gebruiken voor allerlei doeleinden. Van pasta’s tot taarten. In een van de filmpjes kunt u zien hoe dit gaat.
  • Lang plezier: op de Slowstar zit 10 jaar garantie.

SPECIFICATIES

Merk Tribest
Type Pers Single gear
Aandrijving Elektrisch
Food processor Ja
Afmetingen (LxBxH) 22 x 19 x 45 (cm)
Garantie 10 jaar garantie op motor en 2 jaar garantie op de losse onderdelen
Gewicht 9 kg
BPA-free Ja
Motor two-phase induction
Toeren/minuut 42
Stroomverbruik 200 W
Geschikt voor Tarwegras Ja

– De levertijd voor de producten van Tribest bedraagt 1-3 werkdagen

431.64

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tribest Slowstar SW-2000-F Slowjuicer & Mince”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU